• Головна
  • Світ
  • У Німеччині знайшли тіло матері вбитої українки Маргарити Разаз

У Німеччині знайшли тіло матері вбитої українки Маргарити Разаз

Тіло матері вбитої українки Маргарити Разаз знайшли в Німеччині

Водолази витягнули тіло з озера на півдні Німеччини. Ймовірно, це тіло 51-річної українки Марини Стеценко, яка нещодавно зникла безвісти разом із дочкою та онукою. Її вважали єдиним свідком у вбивстві доньки.

Тіло 51-річної зниклої безвісти українки Марини Стеценко знайшли в озері поблизу селища Бад-Мінгольсгайм, що у Німеччині. Її розшукували правоохоронці, як єдиного свідка у вбивстві доньки Маргарити Разаз. Про це у середу, 20 березня, повідомило видання Bild.

Безвісти зниклу українку знайшли поблизу озера

Загибла Марина Стеценко проживала в таборі для біженців у Німеччині разом із донькою та онукою. Усі троє подорожували Німеччиною і зникли безвісти на початку березня.

7 березня, поблизу річки Рейн у Німеччині спершу знайшли вбитою доньку Марини Стеценко, 27-річну Маргариту Разаз. За кілька днів правоохоронці розшукали новонароджену доньку вбитої Маргарити живою. Дитину знайшли у подружжя 43-річної росіянки та 44-річного німця.

Понад тиждень німецька поліція розшукувала 51-річну матір та бабусю Марину Стеценко. 20 березня її тіло виявили в озері. Як пише Bild, спершу злочинці вбили Марину Стеценко 6 березня, а потім, через кілька годин, і її 27-річну дочку.

Підозрювані у вбивстві 27-річної українки та її 51-річної матері вже арештовані.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності