• Головна
  • Україна
  • У вбивстві українки в Німеччині підозрюють росіянку та її чоловіка

У вбивстві українки в Німеччині підозрюють росіянку та її чоловіка

Вбита в Німеччині українка

Про матір убитої досі нічого не відомо

У вбивстві 27-річної українки Маргарити Р. з Харкова, тіло якої виявили 7 березня на Рейні у Німеччині, підозрюють російське подружжя. Про це пише видання OE24.

Маргарита Р., за даними поліції, померла від насильства. Її п'ятитижнева дитина Мія зникла. Поліція розшукала новонароджену за фотографією і змогла звільнити Мію з рук викрадачів у середу, 13 березня. Підозрювані жінка та чоловік – росіяни 43 та 44 років. Їх затримали.

Водночас видання BILD пише, що підозрюваними є 44-річний німець та його дружина 43-річна росіянка. За даними ЗМІ, подружжя планувало вбивство українки тривалий час.  44-річний чоловік працює м'ясником. Свідки кажуть, що напередодні він розповідав сусідам про свою новонароджену дитину. За версію підозрюваного, вона нібито знаходився у відділенні інтенсивної терапії. 

"У подружжя троє синів, чоловік сказав мені у грудні, що у січні у них буде дівчинка. Він з гордістю показав мені рожеву дитячу шапочку для дитини. Я ще здивувався, бо його дружина зовсім не виглядала вагітною. Але я ніколи не очікував такого злочину. Ця пара завжди була дуже чемною і здавалася приємною" -  розповів сусід підозрюваних. 

Коли востаннє бачили жінок з дитиною

Про зниклу матір Маргарити, 51- річну Марину, досі нічого не відомо. За даними ЗМІ, востаннє Маргариту, Марину та Мію бачили в ресторані. Там троє зустрілися з жінкою з Вальдорфа, яка в соціальних мережах запропонувала українським біженцям допомогу в оформленні німецьких документів.

Невідомо, чи жінка з Вальдорфа і є тією затриманою росіянкою, яка зараз під вартою. 27-річна Маргарита родом з Харкова. Приїхала до Німеччини з матір'ю зі Словаччини та жила в будинку для біженців у Мангеймі. Зараз поліція розшукує зниклу Марину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності