• Головна
  • Світ
  • Німецький чиновник домагався українських дітей під погрозами депортації

Німецький чиновник домагався українських дітей під погрозами депортації

Чиновник (ліворуч на фото) кілька разів за більш ніж рік чіплявся до українських дітей у своєму автомобілі, фото Bild

42-річного чиновника засудили до восьми років тюрми

Земельний суд Гамбурга засудив 42-річного чиновника Денніса В. до восьми років в'язниці за сексуальні домагання до українських хлопчиків 9 і 11 років і виробництво дитячої порнографії. Про це повідомила німецька газета Bild.

Як йдеться у статті, після початку війни в Україні німець допоміг їхній родині втекти до Німеччини, пообіцявши стати їхнім «захисником». Але згодом чоловік почав вимагати від дітей близькості, погрожуючи їхній сім’ї депортацією.

Як встановили німецькі правоохоронці, з березня 2022 року до квітня 2023 року посадовець кілька разів чіплявся до дітей у своєму автомобілі та знімав це на фото. Наприклад, він просив їх зробити йому масаж. Хлопчики відмовилися, після чого він став писати 11-річному українцю електронні листи з погрозами. 

«Вам тут більше не раді. У мене є влада депортувати тебе і твою сім'ю», — йшлося в одному з повідомлень.

Під час судового процесу чиновник визнав більшу частину звинувачень, завдяки чому дітям не довелося давати свідчення в суді. Bild не вказує, яку посаду обіймав чиновник.

Злочини проти українців у Німеччині

Як писав LVIV.MEDIA, в березні в Німеччині знайшли вбитою молоду українську біженку. Жінку вбили через п’ять тижнів після народження дитини. Її маму довгий час вважали зниклою безвісти, але згодом її також знайшли мертвою. У вбивстві українок німецькі правоохоронці підозрюють росіянку та її чоловіка.

Ще раніше в Німеччині унаслідок побиття померли двоє юних українських баскетболістів: на хлопців напала група підлітків з ножами. Один український баскетболіст загинув на місці, йому було 17 років. Інший — 18-річний — згодом помер у лікарні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності