• Головна
  • Світ
  • Українська модель Анна Краєвська загинула у ДТП в Італії

Українська модель Анна Краєвська загинула у ДТП в Італії

Фото з Instagram Анни Краєвської

Автомобіль Ferrari, у якому їхала Краєвська, на величезній швидкості в’їхав в огорожу

21-річна модель з Одеси Анна Краєвська загинула у ДТП в італійській провінції П’ємонт, що сталася в неділю, 31 березня. Смерть Краєвської ще має підтвердити ДНК, але інформація від її друзів та поліції вказує на те, що загиблою є саме Краєвська.

Аварія сталася вдень на трасі в північному регіоні Італії П’ємонт, між містами Івреа і Сантіа. Водій автомобіля Ferrari Gtc4, що рухався на велетенській швидкості, близько 200 км/год, не впорався з керуванням. Унаслідок цього автомобіль влетів в огорожу, після чого розірвався на шматки і загорівся, пише італійська газета La Repubblica.

За кермом був 40-річний косовський діджей Хісні Кестай, відомий під псевдонімом Dj Style Q. Останнім часом він проживав у Швейцарії в місті Вільнев, а його двоє дітей і дружина — у Косово. Експертиза ДНК другої загиблої людини ще триває, проте, за даними ЗМІ, у поліції впевнені, що це 21-річна українка Анна Краєвська родом з Одеси, яка останнім часом також жила у Швейцарії.

Друзі у Швейцарії повідомили поліції про її зникнення після того, як дівчина перестала виходити на зв’язок, а швейцарські правоохоронці звернулися із запитом до італійських. Утім прокуратура наполягає на ідентифікації жертви саме за ДНК.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності