• Головна
  • Україна
  • На Буковині п’яний депутат міськради на Audi A6 вчинив смертельну ДТП та втік

На Буковині п’яний депутат міськради на Audi A6 вчинив смертельну ДТП та втік

На Буковині п’яний депутат міськради на Audi A6 вчинив смертельну ДТП та втік

Посадовець на смерть збив 46-річну пішохідку

Депутат Сокирянської міської ради, що на Буковині, за кермом Audi A6 збив пішохідку та втік. Жінка від отриманих травм померла, а правоохоронці встановили, що водій керував машиною п’яний. Посадовцю повідомили про підозру, розповіли у пресслужбі Чернівецької обласної прокуратури у понеділок, 1 квітня.

За даними правоохоронців, аварія сталася ввечері 29 березня у Сокирянах Дністровського району Чернівецької області. Депутат місцевої міської ради їхав вулицею за кермом автомобіля Audi A6 та збив 46-річну пішохідку, яка йшла йому на зустріч. В руках жінка вела велосипед, обладнаний світловідбивальними елементами.

Винуватець аварії доразу втік з місця ДТП, а потерпіла від отриманих травм загинула. Згодом правоохоронцям вдалося встановити особу водія. Також вони виявили, що на момент аварії депутат був п’яний за кермом.

Посадовцеві повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою та у п’яному водіння. Наразі його тримають під вартою, триває досудове розслідування. Зловмисникові може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 1 квітня у Львові п’яний водій розбив своє авто Skoda Octavia, запаркував його на обочині та втік. Також 31 березня у селищі Нижнє Синьовидне, що на Стрийщині, сталася аварія, внаслідок якої загинув 52-річний пасажир автомобіля.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності