Експосадовця вугільного підприємства Львівщини судитимуть за 400 тис. грн збитків державі

Експосадовця вугільного підприємства Львівщини судитимуть за 400 тис. грн збитків державі

Його звинувачують у службовій недбалості під час закупівлі пального

Колишнього заступника директора одного з вугільних підприємств Львівщини судитимуть за службову недбалість. Чоловік неналежно виконував свої обов’язки, через що завдав державі майже 400 тис. грн збитків. Про те, що справу передали до суду, повідомила пресслужба поліції Львівської області у середу, 27 березня.

Експосадовець закупив пальне для підприємства за завищеними цінами

За даними правоохоронців, колишній посадовець державного вугільного підприємства на Львівщині неналежно виконав свої обов’язки, а саме — не провів належного цінового дослідження ринкової вартості пального. Внаслідок цього підприємство закупило пальне за завищеними цінами. Щобільше, після виявлення цього факту, ексзаступник директора не розірвав договору з постачальником.

Через неналежне виконання своїх обов’язків обвинувачений завдав державному підприємству збитків на загальну суму майже 390 тис. грн. Колишньому посадовцю повідомили про підозру у службовій недбалості. Наразі правоохоронці завершили досудове розслідування та передали матеріали справи до суду. Обвинуваченому загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі з забороною обіймати певні посади.

Нагадаємо, про підозру у службовій недбалості колишньому заступнику директора одного з державних вугільних підприємств Львівщини повідомили наприкінці січня 2024 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності