• Головна
  • Новини Львівщини
  • Ексзаступнику директора вугільного підприємства повідомили про підозру у службовій недбалості

Ексзаступнику директора вугільного підприємства повідомили про підозру у службовій недбалості

Ексзаступнику директора вугільного підприємства повідомили про підозру у службовій недбалості

Підозрюваний завдав державі збитків на майже 390 тис. грн

Колишньому заступнику директора одного з державних вугільних підприємств Львівщини повідомили про підозру у службовій недбалості. Імені посадовця в прокуратурі не вказали. Посадовець неналежно виконав свої обов’язки, через що підприємство закупило пальне для потреб шахти за завищеними цінами. Таким чином він задав державі збитків на майже 390 тис. грн, повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури у понеділок, 29 січня.

За даними правоохоронців, шахта уклала договір про закупівлю дизельного пального для потреб шахти. Загальна сума закупівлі становила понад 3 млн грн. При цьому заступник директора неналежно виконав свої обов’язки, через що підприємство закупило пальне за завищеними цінами.

“Перед укладенням договору не провів цінового дослідження ринкової вартості пального. Також він проігнорував той факт, що цінова пропозиція постачальника є неконкурентоздатною, завищеною та не ініціював питання щодо розірвання договору”, — зазначили у прокуратурі. Таким чином посадовець завдав державі збитків на майже 390 тис. грн.

Колишньому заступнику директора підприємства повідомили про підозру в службовій недбалості. Наразі триває досудове розслідування, підозрюваному обирають запобіжний захід. Посадовцю загрожує від двох до п’яти років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності