Потрійна ДТП на Львівщині: троє людей постраждали

Фото з місця аварії

Травми отримали двоє водіїв та одна пасажирка

На Львівщині 24-річний водій BMW не впорався з керуванням та зіткнувся з двома іншими автомобілями. Внаслідок ДТП постраждали двоє водіїв автомобілів та одна пасажирка. Правоохоронці з’ясовують обставини аварії, повідомила пресслужба поліції Львівської області у суботу, 27 квітня.

Усіх потерпілих госпіталізували

За даними правоохоронців, ДТП трапилася близько 21:50 у п’ятницю, 26 квітня, поблизу Городка. 24-річний львів’янин за кермом BMW 320d їхав дорогою Львів — Шегині та не впорався з керуванням. Його автомобіль зіткнувся з Volkswagen Arteon, за кермом якого був 26-річний житель Мостиська, після чого виїхав на зустрічну смугу та врізався у ще одне авто — Volkswagen Caddy.

Внаслідок ДТП постраждали троє людей — 24-річний водій BMW та двоє 39-річних жінок (водійка та пасажирка), які перебували у Volkswagen Caddy. На місце ДТП прибули медики швидкої допомоги, які госпіталізували усіх потерпілих.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років. Правоохоронці з’ясовують обставини аварії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності