12 травня відбудеться веломарафон “Львівська сотка”: в Брюховичах перекриють дві вулиці

12 травня відбудеться веломарафон “Львівська сотка”

Через веломарафон “Львівська сотка” з 12:30 до 15:30 перекриють вулиці Незалежності України й Курортну

У неділю, 12 травня, у звʼязку з проведенням веломарафону “Львівська сотка” в селищі Брюховичі, Львівської територіальної громади, з 12:30 до 15:30 будуть повністю перекриті вулиці Незалежності України і Курортна. Про це повідомили на сторінці офісу Брюховицької громади у Facebook.

Львівська сотка 2024

Львівська сотка — щорічний веломарафон, який проходить з 2010 року. Змагання організовує Lviv bicycle club. Змагання відбуваються за форматом Audax Club Parisien, тобто учасникам треба проїхати 100 км менше ніж за 10 годин. Цьогоріч турнір стартує об 11:00 з Сокільників. Маршрут: Сокільники — Пустомити — Щирець — Комарно — Городок — Івано-Франкове — Брюховичі. У Брюховичах, на місцевій площі, орієнтовно о 13:45 відбудеться церемонія нагородження у чоловічих і жіночих категоріях.

Програма змагань і перекриття доріг

За словами організаторів, розважальних заходів цього року не буде і тривалість перекриття доріг для велосипедистів зменшена, в порівнянні з мирним часом. “Залишаємо виключно необхідні організаційні витрати: бензин, поліграфія, перекриття доріг, супровід медиків, робота суддів. Усе видовищно-розважальне не на часі, зібрані кошти йдуть на потреби ЗСУ. Тривалість перекриття доріг також буде зменшена порівняно з мирним часом. Поліція і волонтери перекриватимуть дороги тільки для групи “Спорт” протягом короткого часу” — йдеться у повідомленні організаторів. Також організатори додали, що усі учасники, які долають маршрут у режимі індивідуальної поїздки, зобов'язані дотримуватися правил дорожнього руху.

До слова, на заїзд допустять до 15 автівок супроводу. Кожен автомобіль повинен мати відповідні наліпки на лобовому і задньому склі. За порушення схеми руху, проїзд останнього кілометра і заїзд автомобіля у фінішне містечко — дискваліфікація всієї команди або усіх учасників, котрих супроводжувала автівка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності