Ієромонах Унівської лаври зібрав 1,5 млн грн на БПЛА для львівської бригади

Ієромонах Макарій Дутка.

Тепер він розпочав збір для станції РЕБ

Ієромонах Унівської лаври УГКЦ Макарій Дутка зібрав 1,5 млн грн для 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Дорогі друзі, анонсую, що 1,5 мільйона гривень є зібрані для допомоги Львівській 24 бригаді. Зупиняю цілковито збір на закупівлю дронів FPV, а розпочинаю збір для РЕБів наших воїнів, ремонт автомобільної техніки, медицини. Що таке РЕБ для ЗСУ? Радіоелектронна боротьба – це різновид боротьби, який здійснює радіоперешкоди для радіоелектронних засобів розвідки, систем зв'язку”, — заявив Макарій Дутка у своєму виступі.

Він також закликав усіх підтримувати українських захисників. “У нас ворог один і хлопців потрібно підтримувати. Хлопцям потрібні більш технологічні речі, які допомагають на війні, тому стараємося для них, не опускаємо рук. Донатимо і перемагаємо!”, — зазначив ієромонах Унівського монастиря.

Дорогі друзі, анонсую, що 1,5 мільйона гривень є зібрані для допомоги Львіській 24 бригаді. Зупиняю цілковито збір на закупівлю дронів FPV, а розпочинаю збір для РЕБів наших воїнів, ремонт автомобільної техніки, медицини. Що таке РЕБ для ЗСУ? Радіоелектронна боротьба – це різновид боротьби, який здійснює радіоперешкоди для радіоелектронних засобів розвідки, систем зв'язку. У нас ворог один і хлопців потрібно підтримувати. Хлопцям потрібні більш технологічні речі, які допомагають на війні, тому стараємося для них, не опускаємо рук. Донатимо і перемагаємо!

Posted by Makariy Dutka on Friday, May 3, 2024

Нагадаємо, в неділю, 14 квітня, Макарій Дутка переміг на чемпіонаті України з паверліфтингу у Києві, встановивши рекорд України, вже восьмий у своєму доробку. Після перемоги монах попросив допомогти зібрати пів мільйона гривень на потреби однієї з львівських бригад. Для вісьмох найбільших донаторів отець Макарій підготував нагороди. Головний приз — великий прапор з підписом ексголовнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності