На Львівщині на підтримку Сил оборони відбудуться мілітарні змагання Kordon Race 2024

На Львівщині відбудуться змагання Kordon Race на підтримку Сил оборони

Усі кошти з реєстраційного збору будуть спрямовані на потреби Сил оборони України

У суботу, 27 квітня, у відпочинковому комплексі “Бухта Вікінгів” в Старому Селі, на Львівщині, втретє відбудуться мілітарі змагання Kordon Race 2024. Усі кошти з реєстраційного збору будуть спрямовані на потреби бригад “Гвардій наступу” МВС України. Подія організована за підтримки ДПСУ. Серед учасників змагань будуть військові, ветерани, також на Kordon Race 2024 запрошують усіх охочих.

Про Kordon Race 2024

Головною подією буде біг на два кілометри з 20 перешкодами. Цьогоріч з-поміж 25 етапів будуть нові, нетипові для подібних змагань перешкоди. Це, зокрема, лазанка Вікінгів, скеледром, заміноване поле, рукохід з Кордону, шум та дим тощо. Вперше у цих змаганнях участь зможуть взяти діти та люди з інвалідністю, ветерани Сил оборони України.

Ми ставили за мету адаптувати цивільних до життя в країні, де йде війна. Це передбачає знання правил поводження з мінами, вміння подавати медичну допомогу та знання, як вберегтися від контузії. Також ми знайомимо громадян з багатогранністю життя прикордонника” — зазначив керівник проєкту Петро Жовнич.

Зокрема на Kordon Race 2024 будуть майстеркласи з тактичної медицини, мінної безпеки, роботи кінологів та можливість постріляти з джавеліна за допомогою VR-тренажерів. До слова, для глядачів та учасників майстеркласів вхід вільний. Зареєструватись на забіг можна на офіційному сайті.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності