• Головна
  • Спорт
  • Папа Римський підписав пояс WBC за який битимуться Усик та Фʼюрі

Папа Римський підписав пояс WBC за який битимуться Усик та Фʼюрі

Папа Римський підписав пояс за який битимуться Усик та Фʼюрі

Пояс WBC, який підписав Папа, належить Тайсон Фʼюрі

Папа Римський Франциск підписав боксерський пояс WBC за який у травні битимуться британець Тайсон Фʼюрі та українець Олександр Усик. Підпис вдалося отримати президенту Світової боксерської ради Маурісіо Сулейману під час аудієнції із Франциском. Про це 18 квітня повідомили на сайті Релігійно-інформаційної служби новин.

Папа Франциск благословив нагороду

За словами Маурісіо Сулейману, Папа Римський Франциск залишив на поясі два підписи з двох сторін, на яких зображені портрети бійців, а також благословив нагороду. До слова, Олександр Усик — віруючий християнин і парафіянин православної церкви. Хоч британець Тайсон Фʼюрі ніколи публічно не розповідав про своє віросповідання, проте він нащадок ірландських циганів, які переважно були римо-католиками.

Нагадаємо, бій Фʼюрі — Усик був запланований на 17 лютого 2024 року, проте його перенесли на 18 травня 2024 року через серйозне розсічення, яке отримав Тайсон Фʼюрі на одному з тренувань, під час підготовки до поєдинку. На кону, корім згаданого поясу WBC, будуть чотири поясни WBA, WBO, IBF та IBO, які належать Олександру Усику.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності