Сирський попередив про загострення ситуації на фронті

Олександр Сирський

За словами головнокомандувача на фронті зараз спостерігається складна ситуація, яка має тенденцію до загострення

Під час 21-го засідання Контактної групи з питань обороноздатності України головнокомандувач Збройних Сил Олександр Сирський заявив про тенденцію до загострення оперативно-стратегічної обстановки на фронті. Про це він повідомив у суботу, 27 квітня.

Сирський розповів учасникам коаліції про специфіку ворожих авіаударів по енергетичній інфраструктурі та нагальні потреби ЗСУ у ракетах, боєприпасах, озброєнні та військовій техніці. Він також наголосив на важливості своєчасних постачань від партнерів.

“Поінформував учасників коаліції про складну оперативно-стратегічну ситуацію, яка має тенденцію до загострення; специфіку здійснення противником авіаударів по об’єктах енергетичної інфраструктури; про наші нагальні потреби в ракетах, боєприпасах, озброєнні, військовій техніці та ключову роль їх своєчасного надходження”, — заявив Сирський.

Головнокомандувач також подякував США та союзникам за підтримку України та військову допомогу Збройним Силам. Окрім Залужного, перед учасниками групи також виступили Президент Володимир Зеленський, міністр оборони Олексій Резніков та голова ГУР Кирило Будапов.

До слова: контактна група з питань оборони України була започаткована два роки тому на авіабазі Рамштайн для координації військової допомоги від країн-партнерів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності