Урочисто винесли бойові прапори оборонних сил: Як у Львові відзначили День міста

Урочисто винесли бойові прапори оборонних сил: Як у Львові відзначили День міста

Львову виповнилося 768 років

У суботу, 27 квітня, у Львів урочисто відсвяткував 768-у річницю заснування міста. Заходи відбулися у центрі Львова на площі Ринок. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Біля ратуші урочисто підняли прапор міста, а також присутні разом виконали Державний гімн України та вшанували хвилиною мовчання полеглих у війні захисників. Опісля, на знак пошани і подяки, на площу Ринок винесли бойові прапори оборонних сил, які безпосередньо беруть участь у протистоянні російській агресії. Почали з винесення Державного прапора України, а далі представили прапори Збройних Сил, Нацгвардії, Прикордонної служби, Повітряних Сил, ДСНС, ВМС, Нацполіції, Десантно-штурмових військ, СБУ та Сил спецоперацій.

“Львову сьогодні 768. Але Львів та його люди не святкують. Львів та його люди дякують нашим захисникам і захисницям за те, що після дуже тривожної ночі цей сонячний день настав. Памʼятаємо про тих львівʼян, які назавжди в строю”, — написав очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, цьогоріч у Львові, через зміну церковних календарів ПЦУ й УГКЦ, змінили дату дня міста. Його відзначають 27-28 квітня. З цієї нагоди у місті проводять кілька заходів, присвячених захисникам України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності