Президент Зеленський призначив трьох суддів на Львівщині

Призначеня суддів на Львівщині: Президент підписав укази
Фото: Freepik

Президент підписав укази про призначення суддів у Сихівському райсуді Львова, Львівському окружному адмінсуді та Бродівському райсуді Львівської області

Президент України Володимир Зеленський підписав укази про призначення трьох суддів на Львівщині. Відповідні укази з’явились на сайті Президента України у середу, 8 травня.

Яких суддів призначив Зеленський

До слова, Президент підписав укази про призначення загалом 116 суддів. Як зазначила заступниця керівника Офісу Президента Ірина Мудра, сьогодні в Україні від 22% до 61% посад суддів залишаються не закритими.

“Це впливає як на доступ громадян і бізнесу до правосуддя, так і на навантаження суддів, як наслідок - відображається на строках розгляду справ. Зрозуміло, що одразу після підписання Указів проблему не буде вирішено остаточно, адже оголошені конкурси будуть тривати до 2025 року, але це однозначно вже “світло у кінці тунелю” — додала Ірина Мудра.

Нагадаємо, нещодавно виконавча служба арештувала усе майно й рахунки колишнього голови Верховного Суду Князєва. Крім того, Вища рада правосуддя схвалила подання на звільнення судді Тандира

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності