• Головна
  • Україна
  • На Закарпатті поліція затримала п’яним за кермом суддю Савицького

На Закарпатті поліція затримала п’яним за кермом суддю Савицького

Затримання судді Сергія Савицького

Суддя Хустського районного суду керував Mitsubishi Pajero, драгер показав вміст алкоголю 0,73 проміле

Суддю Хустського районного суду Закарпатської області Сергія Савицького вранці 14 березня поліцейські затримали п’яним під час поїздки за кермом автомобіля. Про це повідомив у своєму Telegtram-каналі журналіст Віталій Глагола.

У робочий час суддя кермував чорним позашляховиком Mitsubishi, рівень алкоголю в його організмі майже в три рази перевищував норму — 0,73 проміле. Поліцейські склали на Савицького протокол про керування автомобілем у стані сп’яніння.

За інформацією журналіста Тараса Середича, в останній декларації судді Савицького в його власності зазначений автомобіль Skoda Oktavia, а не Mitsubishi Pajero, за кермом якого й спіймала поліція. “Що цікаво: в крайній публічній декларації судді Савицького зазначена Skoda Oktavia, яка аж ніяк не схожа на Mitsubishi Pajero, за кермом якого і був пан суддя. Але то вже інше питання. Розбереться НАЗК”, — написав Середич.

Як зазначає Віталій Глагола, саме Сергій Савицький 12 грудня 2018 року разом зі ще двома суддями під час визначення запобіжного заходу вирішив відпустити під заставу підлітка, який жорстоко вбив однокласника. Тоді це рішення викликало призвело до масових протестів у регіоні.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності