• Головна
  • Україна
  • Прикордонники затримали двох ухилянтів, які тікали за кордон з драбиною

Прикордонники затримали двох ухилянтів, які тікали за кордон з драбиною

Прикордонники затримали двох ухилянтів, які тікали за кордон з драбиною

Двоє чоловіків намагалися перетнути кордон з Молдовою

Прикордонники на межі з Молдовою затримали двох чоловіків, які намагалися потрапити за кордон, скориставшись драбиною.. Про це 11 березня повідомили у Державній прикордонній службі України.  

Навіщо драбина

З драбиною в руках двоє порушників намагалися подолати протитранспортний рів, — йдеться у повідомленні. “Чоловіки спланували маршрут до придністровського регіону Молдови та екіпірувалися телескопічною драбиною. Наче на змаганнях, вони долали перешкоди бездоріжжям, але на крайньому етапі – подоланні рову, були «дискваліфіковані» прикордонниками”, — повідомляють прикордонники. На чоловіків склали адмінпротоколи. Справи скерували до суду.

Врахували досвід попередників

Схоже, утікачі врахували невдалий досвід своїх попередників. Адже 3 березня біля кордону на Одещині прикордонники затримали двох ухилянтів, які, утікаючи з України, застрягли у протитранспортному рову. Після “спринтерського забігу” вони намагались подолати протитранспортний рів. Спустились у нього, а вилізти вже не змогли”, — розповіли тоді прикордонники. Правоохоронці спостерігали за ними деякий час з повітря й потім поїхали рятувати утікачів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності