• Головна
  • Україна
  • Внаслідок зіткнення пожежного авто і тролейбуса у Черкасах травмовані двоє людей

Внаслідок зіткнення пожежного авто і тролейбуса у Черкасах травмовані двоє людей

У ДТП в Черкасах постраждало двоє людей, відкрито кримінальне провадження

Водій “пожежної” проїхав на червоне світло і зіткнувся з тролейбусом, той виїхав на тротуар. Внаслідок зіткнення постраждало двоє пасажирів тролейбуса. Окрім того, пошкоджено п’ять автомобілів

У Черкасах сталася важка аварія за участю тролейбуса та пожежної машини. Внаслідок зіткнення травмувалися дві людини, пошкоджено п'ять автомобілів. Про це у середу, 8 травня, повідомили у поліції Черкаської області.

Водій пожежної машини проїхав на червоне і врізався в тролейбус

Як йдеться в повідомленні, ДТП трапилася на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Небесної Сотні у Черкасах. За попередньою інформацією, водій пожежної машини, увімкнувши проблискові маячки та звукові сигнали, виїжджав на перехрестя на червоний сигнал світлофора. Це призвело до зіткнення з тролейбусом, який на той момент їхав на зелене світло. Від удару тролейбус виїхав на тротуар, де пошкодив п'ять припаркованих машин.

61-річну пасажирку тролейбуса з травмами госпіталізували до лікарні. Ще одна постраждала, неповнолітня дівчина, наразі перебуває на обстеженні в дитячій лікарні. Її травми не є серйозними. Окрім цих двох людей, медики оглянули ще чотирьох пасажирів тролейбуса — троє з них неповнолітні, також оглянули чотирьох працівників ДСНС — усі відмовилися від госпіталізації.

Поліція відкрила кримінальне провадження

“Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в Черкаській області задокументували ДТП та проводять досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху.На місці події працювали патрульні поліцейські, які забезпечували перекриття та регулювання дорожнього руху. Наразі працівники ДСНС ліквідовують наслідки аварії,” — зазначили у поліції.

Нагадаємо, у середу, 8 травня, у потрійній ДТП на трасі Київ-Чоп загинули двоє волонтерів з Львівщини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності