У ДТП на Житомирщині загинув відомий волонтер, батько шести дітей з Червонограда

Віталій Дубас.

Віталій Дубас саме повертався додому з передової, куди він доставив вантажі для захисників

У важкій потрійній ДТП на Житомирщині загинув відомий волонтер Віталій Дубас, який саме повертався з поїздки на передову. Про це 8 травня повідомила Червоноградська міська рада.

З початку повномасштабної війни волонтер, батько шести малолітніх дітей Віталій Дубас постійно брав участь у поїздках на передову, доставляючи гуманітарні вантажі та автівки для наших захисників. Часто жертвуючи особистими справами та роботою, їхав до військових, відгукуючись на кожну потребу. Світла пам‘ять Людині з великим серцем!”, — йдеться в дописі Червоноградської міської ради.

У середу, 8 травня, близько 4:30, на Житомирщині поблизу села Миколаївки сталася потрійна аварія. Автомобіль DAF зіштовхнувся з вантажівкою Mersedes Benz Atego, що стояла на узбіччі. Після цього в DAF врізався мікроавтобус Mersedes Vito, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення всі три авто загорілися.

В аварії загинули два пасажири Mersedes Vito, серед них волонтер з Червонограда Віталій Дубас. Особу ще одного загиблого тривалий час не могли встановити.

Але згодом стало відомо, що загиблий чоловік також з Львівщини. Про це повідомила Червоноградська міська рада. Це 22-річний волонтер Борис Голод. Він був мешканцем Белзької громади, однак працював та волонтерив у Червонограді. Спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову, зазначили в міській раді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності