На Львівщині троє людей постраждали у ДТП з двома мотоциклами

На Львівщині трапилась ДТП з двома мотоциклами

Постраждали дві дівчини та один хлопець. Усіх доставили до лікарні

Між селами Лешнів та Корсів, що на Львівщині, мотоцикл Shineray зіткнувся з мотоциклом марки Musstang. Постраждало троє людей. Про це 8 травня повідомили в пресслужбі Національної поліції Львівської області.

Деталі аварії

За даними правоохоронців, внаслідок зіткнення постраждали 18-річний водій та 19-річна пасажирка Shineray і 19-річна водійка Musstang. “Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 травня о 22:50 на автодорозі між селами Лешнів та Корсів у Золочівському районі. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали самі мотоциклісти, а також 19-річна пасажирка Shineray. Вони були доставлені у лікарню” — йдеться у повідомленні поліції.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому ушкодження середньої тяжкості. Стаття передбачає максимальну міру покарання — позбавлення волі строком за три з позбавлення права керувати транспортом на аналогічний термін. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 5 травня мотопатруль зупинив 17-річного мотоцикліста за порушення правил дорожнього руху. При перевірці патрульні встановили, що транспорт, яким кермував неповнолітній, перебуває у міжнародному розшуку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності