На Львівщині мотоцикліст збив 60-річного пішохода і втік

Мотоцикліст збив 60-річного пішохода і втік: зловмисника розшукали

Внаслідок ДТП потерпілого доставили до лікарні. 29-річного зловмисника розшукали поліцейські.

Поліція розшукала мотоцикліста, який у понеділок, 6 травня, збив 60-річного пішохода на Львівщині. Ним виявився 29-річний мешканець Золочівського району. Зловмиснику загрожує ув’язнення на три роки, повідомили у вівторок, 7 травня у поліції Львівської області.

Як йдеться в повідомленні, ДТП трапилась 6 травня у селі Побужани, Золочівського району. Водій мотоцикла Lifan наїхав на 60-річного місцевого мешканця і втік з місця події. Внаслідок аварії потерпілого доставили до лікарні з численними тілесними ушкодженнями.

Як з’ясували правоохоронці, за кермом мотоцикла був 29-річний чоловік з сусіднього села. Зловмисника поліцейські розшукали, а мотоцикл — вилучили. За фактом відкрили кримінальне провадження за порушення ПДР. Зловмиснику загрожує до 3 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін. Наразі поліція встановлює обставини події.

Нагадаємо, напередодні у центрі Львова водій скутера збив 4-річну дитину. Крім того, раніше біля Червонограда внаслідок важкої ДТП загинув 28-річний мотоцикліст.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності