Біля Червонограда внаслідок важкої ДТП загинув 28-річний мотоцикліст

Смертельна ДТП біля Червонограда: загинув мотоцикліст

Мотоцикліст за кермом Honda врізався у автомобіль ВАЗ і від отриманих травм помер на місці події. 59-річного водія автомобіля госпіталізували

На Львівщині у середу, 1 травня, у Червоноградському районі внаслідок зіткнення з автомобілем загинув мотоцикліст. Водія автомобіля госпіталізували із політравмами. Про це у четвер, 2 травня, повідомили у поліції Львівської області.

28-річний мотоцикліст помер в ДТП у Добротворі

Аварія трапилась у середу, 1 травня, близько 20:55 год у селищі Добротвір, що на Червоноградщині. 59-річний місцевий мешканець за кермом ВАЗ 2106 рухався вулицею Промислова та, повертаючи ліворуч, зіткнувся з мотоциклом. Внаслідок ДТП 28-річний мотоцикліст помер на місці події.

59-річного водія ВАЗ 2106 доправили до лікарні святого Пантелеймона у м. Львів із множинними травмами, закритою черепно-мозковою травмою, тупою травмою живота і грудної клітки.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення ПДР. Винуватцю аварії загрожує до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами. Наразі поліція встановлює обставини події.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, напередодні у центрі Львова 21-річний мотоцикліст в’їхав в авто швидкої. Внаслідок ДТП мотоцикліста госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності