У четвер Львівщина попрощається з шістьма загиблими військовими

У четвер Львівщина попрощається з шістьма загиблими військовими

9 травня в останню путь проведуть Василя Затворницького, Романа Дребота, Романа Паращука, Андрія Грищука, Ореста Климовича та Степана Мишковського

У четвер, 9 травня, мешканці Львівщини попрощаються з шістьма полеглими захисниками. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Василь Затворницький «Боцман»

Проживав у селі Поляна Тростянецької громади. Сержант, командир стрілецького взводу військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту М’ясожарівка, Луганської області.

Роман Дребот «Аполон»

Проживав у селі Добрівляни Стрийської громади. На початку 2023 року добровільно пішов захищати Батьківщину. Гранатометник стрілецького відділення військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.

Роман Паращук

Уродженець Стрия. Вступив до лав ЗСУ наприкінці 2023 року. Стрілець стрілецького відділення військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.

Андрій Грищук

Житель села Забужжя Кам’янка-Бузької громади. Став на захист Батьківщини ще в березні 2022 року. Служив водієм-механіком 5404 зенітного ракетного дивізіону військової частини А4623. Помер 5 травня 2024 року.

Орест Климович

Львів’янин. Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення РФ повернувся до складу Національної гвардії України. Боровся із окупантами на південному напрямку у складі 45-го полку імені Олександра Красіцького.

Степан Мишковський

Уродженець села Нижня Яблунька Львівської області. Після завершення навчання вступив на військову службу до Львова. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та добровільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності