Під час нічного масового обстрілу російська ракета впала за 15 км від польського кордону

Ракетний обстріл

Прем'єр-міністр Польщі заявив, що вночі ракета РФ впала неподалік від їхнього кордону

У ніч на суботу, 27 квітня, Росія здійснила черговий ракетний обстріл українських міст. Одна з випущених ворогом ракет впала на відстані близько 15 кілометрів від кордону з Польщею на території Львівської області. Про це повідомив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск.

За його словами, цієї ночі на Львівщину було випущено десятки ракет та авіабомб. Крім того, Дональд Туск також розкритикував колишнього прем'єра Польщі Матеуша Моравецького через його проросійську позицію.

“На львівський район сьогодні впали десятки бомб і ракет. Один із них знаходиться за 15 км від нашого кордону. У цей час Моравецький виробляє спільну антиєвропейську стратегію з пропутінськими ультраправими політиками в Будапешті. Дурість? Зрада? Або обидва?”, — написав Дональд Туск.

Нагадаємо, у ніч на 27 квітня росіяни вдарили ракетами по енергетичній інфраструктурі трьох областей України — Львівської, Івано-Франківської та Дніпропетровської. Постраждала критична інфраструктура у Стрийському та Червоноградському районах. Про те, чому, попри втрати енергетичної інфраструктури, українці все ще мають світло, розповіли журналісти LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності