Росіяни атакували два об’єкти енергетики на Львівщині

Росіяни атакували два об’єкти енергетики на Львівщині

Постраждала критична інфраструктура у Стрийському та Червоноградському районах

Під час масованої російської атаки по критичній інфраструктурі України постраждали два об’єкти енергетики у Львівській області. Влучання зафіксували у Стрийському та Червоноградському районах, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у суботу, 27 квітня.

Мешканців області закликають ощадно споживати електроенергію

У ніч на суботу, 27 квітня, росіяни атакували Львівщину крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами “Кинджал“. Повітряна тривога тривала з 03:58 по 06:02. Воїнам ПвК “Захід“ вдалося знищити три крилаті ракети, проте уникнути влучань по енергетичній інфраструктурі області не вдалося. Пошкоджень зазнали два об’єкти енергетики на Стрийщині та Червоноградщині.

На пошкоджених об’єктах почалися пожежі, які оперативно загасили працівники ДСНС. Обійшлося без жертв та постраждалих. “Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться. Щоб не довелося застосовувати погодинні відключення, будь ласка, не вмикайте енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00. Обмежте одночасне увімкнення таких приладів”, — додав Максим Козицький.

Нагадаємо, у ніч на 27 квітня росіяни вдарили ракетами по енергетичній інфраструктурі трьох областей України — Львівської, Івано-Франківської та Дніпропетровської. Про те, чому, попри втрати енергетичної інфраструктури, українці все ще мають світло, розповіли журналісти LVIV.MEDIA.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності