• Головна
  • Війна
  • Дві київські лікарні терміново евакуюють через загрозу ворожої атаки

Дві київські лікарні терміново евакуюють через загрозу ворожої атаки

Пацієнтів двох київських лікарень евакуюють через загрозу ворожої атаки

Інформацію про можливу атаку по лікарнях поширили інтернет-ЗМІ

У п’ятницю, 26 квітня, з двох лікарень Києва, одна з яких дитяча, почали евакуйовувати пацієнтів в інші медичні заклади через загрозу російської атаки. Як повідомили на сайті Київської міської ради, таке рішення прийняли після поширення в інтернеті відео, де “фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах“.

“Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких — дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Це пов'язано з відео, яке масово поширюється в інтернет-медіа, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах, і що, нібито, в цих лікарнях перебувають військові“, — розповіли у Київській міській раді. Йдеться про фрагмент промови білоруського КГБ Івана Тертеля, під час якої він назвав українських військових “терористами, які ховаються за спинами дітей“.

У міськраді це відео назвали провокацією та спробою виправдати удари по цивільній інфраструктурі. Пацієнтів та працівників обох лікарень, евакуюють до інших медичних закладів міста, щоб убезпечити у випадку, якщо погрози ворога справдяться.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності