Британські фермери передали військовим Львівщини 30 позашляховиків

Британські фермери передали військовим Львівщини 30 позашляховиків

Машини фермери пригнали з Великої Британії особисто

50 фермерів з Великої Британії передали військовим Львівщини 30 позашляховиків. Благодійники особисто доставили машини до України. Про передачу автомобілів повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький у суботу, 27 квітня.

Машини містять генератори та медикаменти

Автомобілі до України доставили в межах ініціативи “Пікапи для Миру” фермера з Великобританії Марка Лерда. Кожен автомобіль благодійники укомплектували медикаментами, а також генераторами. “Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт“, — розповів Максим Козицький.

Позашляховики передали 24 ОМБр імені короля Данила, 125 бригаді 150 ТрО ЗСУ, а також Повітряному Командуванню “Захід” для підсилення мобільних вогневих груп, які збивають над Львівською областю ворожі ракети та “шахеди”.

Нагадаємо, у березні британські фермери передали військовим зі Львівщини 27 позашляховиків. Також мешканці Львівщини передали понад 150 FPV-дронів для військових 24 ОМБр імені короля Данила. До ініціативи долучилися благодійники, монах Унівської Лаври та 10-річна дівчинка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності