Львівську вчительку оштрафували на 68 тис. грн за аварію, в якій постраждала дитина

Фото з місця ДТП

55-річну львів’янку також позбавили водійських прав на рік

55-річну вчительку львівської школи судили за аварію. Водійка зіткнулась з іншим автомобілем, внаслідок чого постраждав 11-річний хлопчик. Миколаївський районний суд Львівської області визнав жінку винною в спричинення ДТП та зобов’язав її сплатити 68 тис. грн штрафу, йдеться у вироку, оприлюдненому в Єдиному державному реєстрі судових рішень у понеділок, 18 березня.

Вчителька не визнала своєї вини

За матеріалами справи, аварія сталася 12 березня 2022 року. Любов С., якій тоді було 53 роки, за кермом автомобіля Seat Ibiza їхала трасою Київ-Чоп поблизу села Красів Стрийського району. Перестроюючись з однієї смуги на іншу вона зіткнулася з автомобілем Suzuki Jimny, яким керував 52-річний львів’янин. Внаслідок зіткнення автомобіль Suzuki перекинувся, водій та 11-річний пасажир авто отримали поранення, через які їх госпіталізували.

На судовому засіданні Любов С. свою вину заперечила. Вона стверджувала, що нібито почула сирену, тож намагалася звільнити смугу для проїзду “швидкої“ чи рятувальників, і в цей момент автомобіль Suzuki зіткнувся з її машиною.

Попри заперечення Любові С., взявши до уваги покази свідків та результати експертиз, Миколаївський районний суд Львівської області визнав її винною в спричиненні ДТП. Жінку зобов’язали сплатити штраф у розмірі 68 тис. грн, а також на рік позбавили водійських прав. На цей вирок обвинувачена ще може подати апеляцію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності