Внаслідок ДТП на Львівщині травмувалися четверо людей, серед них — дитина

Внаслідок ДТП на Львівщині травмувалися четверо людей, серед них — дитина

Десятирічну дитину госпіталізували до лікарні

У неділю, 17 березня, на трасі Київ-Чоп у Львівському районі зіткнулися автомобілі Peugeot та Ford. Внаслідок аварії постраждали четверо людей, серед них — десятирічна дитина.

Водій Peugeot не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу

Відомо, що аварія сталася близько 11:10 у неділю, 17 березня. За кермом Peugeot Expert був 35-річний житель Жовтанців. Автомобілем Ford Fusion керував 35-річний львів’янин. Водій Peugeot Expert не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Ford Fusion.

Внаслідок зіткнення автомобілів постраждали четверо людей: водій Ford Fusion та двоє пасажирів — 36-річна львів’янка та десятирічна дитина. Також в аварії травмувався водій Peugeot. Усіх постраждалих госпіталізували до лікарень Львова.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил дорожнього руху. Винуватцю аварії загрожує до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, 17 березня на Львівщині зіткнулися автомобіль Ford та вантажівка DAF XF. Внаслідок аварії загинули водійка та пасажир легковика, до лікарні також госпіталізували трирічну дитину.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності