На Львівщині зіткнулися легковик та вантажівка — загинули дві людини

На Львівщині зіткнулися легковик та вантажівка — загинули дві людини

До реанімації госпіталізували дворічну дитину

У неділю, 17 березня, на автодорозі Київ-Чоп у Стрийському районі сталася ДТП — зіткнулися автомобіль Ford та вантажівка DAF XF. Внаслідок аварії загинули водійка та пасажир легковика, до лікарні також госпіталізували дворічну дитину. Про це LVIV.MEDIA відомо із власних джерел у правоохоронних органах.

У ДТП загинули 32-річна та 31-річний жителі Славсько

Відомо, що аварія сталася близько 19:00 17 березня поблизу П'ятничан Стрийського району. За кермом Ford Focus була 32-річна жителька Славсько. Вантажівкою DAF XF керував 45-річний мешканець Херсонської області. Попередньо, водійка легковика не переконалася в безпечності розвороту та зіткнулася із вантажним автомобілем.

Внаслідок аварії загинули водійка Ford Focus та 31-річний пасажир, житель Славсько. До реанімації у Львові із травмами госпіталізували дворічну дівчинку.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю аварії загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Згодом стало відомо, що в аварії загинули військовослужбовець із дружиною — Олег та Ганна Куртяники. Сім’я мешкала у Славському, а Олег Куртяник був військовим, який перебував у відпустці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності