У важкій ДТП на Львівщині загинув військовий з дружиною

У важкій ДТП на Львівщині загинув військовий з дружиною

У подружжя залишилось двоє дітей

Внаслідок важкої аварії, яка сталась пізно ввечері неділі, 17 березня, на автодорозі Київ-Чоп у Стрийському районі, загинув військовослужбовець із дружиною. Як повідомили у Славській селищній раді наступного дня, йдеться про подружжя Олега та Ганни Куртяників. Сім’я мешкала у Славському, а Олег Куртяник був військовим, який перебував у відпустці.

До реанімації з травмами госпіталізували дворічну дівчинку

Смертельна аварія сталась 17 березня близько 19:00 на автодорозі Київ-Чоп у Стрийському районі — зіткнулися автомобіль Ford та вантажівка DAF XF. На місці загинули 32-річна водійка та 31-річний пасажир легкового автомобіля. Дворічну дівчинку госпіталізували до реанімації. Як стало відомо згодом, йдеться про подружжя Куртяників — Олега та Ганну.

“Сьогодні, 18 березня, Ганна та Олег назавжди повернуться додому. Просимо громаду гідно зустріти Захисника та його дружину”, — повідомили у Славській селищній раді. У подружжя залишилось двоє дітей.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю аварії загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності