• Головна
  • Культура
  • Українська акторка Іванна Сахно відмовилась грати роль росіянки в серіалі Netflix

Українська акторка Іванна Сахно відмовилась грати роль росіянки в серіалі Netflix

Іванна Махно відмовилась грати росіянку в серіалі від Netflix

За цей вчинок Netflix виписав акторці штраф, проте його сума не відома

Голлівудська акторка українського походження Іванна Сахно відмовилась грати персонажку російського походження. Через це Netflx їй виписав штраф та скоротив зарплатню за наступний проєкт. Про це акторка розповіла в інтервʼю для ТСН, опублікованому 27 березня.

Іванна Сахно не може грати роль росіянки

У серіалі Іванна Сахно повинна була грати американку, яка народилась у радянській Росії. Серіал почали знімати перед початком пандемії COVID-19, проте під час карантину акторка зрозуміла, що не може грати роль людину російського походження. “Я вже була приєднана до цього проєкту, тому що на той момент це була така, одна з перших головних ролей у великому серіалі Netflix. Ми не почали знімання, ми одразу закрилися на ковід. І я зрозуміла, що я не можу грати людину, навіть з Радянського Союзу. Я розірвала контракт з Netflix. Трошки проблеми у мене були” — розповіла Іванна Сахно в інтервʼю. Також акторка додала, що суму штрафу вона назвати не може. Також Netflix удвічі зменшив її гонорар за роль у наступному серіалі.

До слова, 26-річна Іванна Сахно народилася в Києві і в 15 років, разом з мамою, переїхала до США. З 2013 року акторка живе і працює в місті Лос-Анджелес. Сахно може бути відомою українському глядачеві завдяки ролі в ситкому “Леся+Рома”, який виходив у середині 2000-х років. Також акторка знімалась в декількох Голлівудських фільмах та серіалах, зокрема в недавньому серіалі по всесвіту “Зоряних війн” — “Асока”.

Нагадаємо, Іванна Сахно зʼявилась як персонажка в компʼютерній грі Minecraft в проєкті від UNITED24 та Endorah. Мета проєкту — нагадати світу про війну в Україні та зібрати кошти на відбудову Великокостромської гімназії, яку зруйнували росіяни. Іванна Сахно є амбасадоркою UNITED24.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності