Відомий метал-гурт з Нідерландів зняв кліп у Києві

Метал-гурт з Нідерландів зняв кліп в Україні

Пісню A Fool's Parade гурт записав з українським музикантом Alex Yarmak. Презентація треку відбудеться 5 квітня

Нідерландський метал-гурт Within Temptation  записав сингл з українським виконавцем Alex Yarmak під назвою A Fool’s Parade. Кліп на цю пісню гурт відзняв у Києві. Про це повідомили 18 березня на сторінці гурту у Facebook.

Приїхати в Україну було не складним рішенням

В розмові з ведучими Radio Roks вокалістка Шерон ден Адель зазначила, що приїхати в Україну було не складним рішенням. “В нашому останньому альбомі велика частина була про Україну. Я дуже хвилююся, щоб підтримка України тривала. Ми, як гурт, відчуваємо, що можемо зробити багато для вас”, — сказала Шерон в розмові з радіоведучими.

Також вокалістка розповіла, що розглядала можливість співпраці з багатьма українськими артистами і зупинилась на Алексі Ярмаку. Їй сподобався вокал, і гурт попросив його записати частину пісні. Пісня вийде на стрімінгових сервісах 5 квітня. Пісню уже можна додати у свій плейлист на стрімінгових платформах, проте прослухати її повністю можна тільки з 5 квітня.

Ми надзвичайно вдячні за цей досвід, теплий прийом, та всім людям, які в цьому взяли участь. Ви всі чудові та дуже надихаєте нас. Ця подорож — це враження, які ми ніколи не забудемо. Дякую, залишайтеся сильними і скоро побачимося знову” — йдеться у повідомленні гурту.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності