• Головна
  • Україна
  • Постраждала від російського обстрілу харків’янка закликала до дружби з Росією

Постраждала від російського обстрілу харків’янка закликала до дружби з Росією

Харків’янка підтримувала Росії попри пошкодження власної квартири

На жінку поліція відкрила кримінальне провадження

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо харків’янки, яка із пошкодженої внаслідок обстрілу квартири, заявила журналістам, що “з сусідами треба жити мирно”. Свідки підтвердили, що жінка має проросійську позицію, повідомили у Нацполіції у п’ятницю, 29 березня.

Харків’янка підтримувала Росії попри пошкодження власної квартири

Правоохоронці відреагували на відео у соцмережах, на якому жителька Харкова виправдовувала російську агресію та обстріли. Відео розмови із жінкою 27 березня опублікувала журналістка СТБ Марія Малєвська. На опублікованому відео видно, що квартира харків’янки значно постраждала від російського удару, проте жінка все одно виловлювалася на підтримку РФ.

“А не треба радіти і кидати туди (ракети — ред.) теж. Дівчино, у нас із вами різні погляди. Я вважаю, що з сусідами треба жити дружно”, — сказала харків’янка у коментарі журналістці.

Поліцейські встановили особу жінки — нею виявилася 59-річна місцева мешканка. 28 березня правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом колабораційної діяльності. У Нацполіції додали, що свідки підтвердили проросійську позицію жінки та повідомили, що мали конфлікти через її погляди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності