Міська рада Львова виділила мільйон гривень на аварійний ремонт підлоги в Ратуші

Міська рада Львова виділила мільйон гривень на капітальний ремонт підлоги в мерії

Підлога на першому поверсі ратуші може провалитися, якщо не провести капітальний ремонт

Бюджетна комісія Львівської міської ради погодила виділення близько мільйона гривень на капітальний ремонт підлоги на першому поверсі будівлі міської ради. Кошти виділили з резервного фонду міського бюджету. Про це 24 квітня повідомили на засіданні комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради.

Загрозу провалу виявили ще в 2021 році

У коментарі LVIV.MEDIA голова комісії фінансів та планування бюджету Наталія Шелестак повідомила, що потреба відремонтувати підлогу виникла ще у 2021 році. “За висновком спеціальної комісії, який озвучили у 2021 році, після заміни покриття на першому поверсі ратуші знайшли місце, де може провалитися підлога. Тоді гроші під ремонт не виділили, як і в 2022-2023 роках. Було не до цієї проблеми. А в 2024 році дали заключення цієї ж комісії, що потрібно невідкладно провести ремонтні роботи. Ми не можемо не реагувати. Тому було вирішено виділили кошти з резервного фонду” — розповіла Наталія Шелестак.

До слова, нещодавно LVIV.MEDIA дослідив ситуацію із борговими зобов’язаннями Львова. За словами Наталії Шелестак, із початком повномасштабного вторгнення значна частина проєктів, на які бралися позики, фактично зупинились. Основна галузь, куди зараз міська влада скеровує гроші — це медицина для військових та все, що з нею пов'язано.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності