• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська міська рада виділить 12 млн грн на форму для медиків екстреної медичної допомоги

Львівська міська рада виділить 12 млн грн на форму для медиків екстреної медичної допомоги

На фото Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Рішення прийняли на позачерговому засіданні комісії фінансів та планування бюджету

Депутати Львівської міської ради погодили виділення субвенції для Львівського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф. Для закладу планують виділити близько 12 млн грн. Про це йшлося на позачерговому засіданні комісії фінансів та планування бюджету ЛМР у понеділок, 22 квітня.

У вівторок депутати Львівської міської ради зібралися на позачергове засідання комісії фінансів та планування бюджету для обговорення листа від керівника Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрія Васька. У листі керівник просив надати закладу субвенцію на суму 12 млн грн. Депутати ЛМР погодилися на необхідності підтримувати медичні заклади та одноголосно прийняли рішення надати субвенцію.

“Ми просили кошти не тільки у Львівської міської ради, а й у кількох інших територіальних громад, до бюджету яких ми сплачуємо ПДФО. Офіційні звернення надсилали ще у березні цього року, і нещодавно отримали позитивну відповідь від кількох громад, зокрема від Зимноводівської та Радехівської. Також 22 квітня рішення надати нам субвенцію прийняли депутати ЛМР”, — розповів керівник Львівського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько журналістам LVIV.MEDIA. За його словами, першочергово отримані гроші керівництво центру планує витратити на закупівлю літнього та зимового одягу для оперативних роз'їзних бригад медиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності