Внаслідок ДТП на Львівщині сильно травмувався 59-річний водій

ДТП поблизу Дрогобича: постраждав 59-річний водій

В аварії на трасі Дрогобич — Трускавець зіткнулись Volkswagen і Hyundai. Внаслідок зіткнення 59-річного водія Volkswagen затиснули конструкції авто. Постраждалого деблокували з автомобіля і доправили до лікарні у стані середньої важкості

У суботу, 4 травня, внаслідок зіткнення автомобілів Volkswagen і Hyundai травмувався 59-річний водій. Його затиснули деформовані конструкції авто, повідомили у неділю, 5 травня, у ДСНС Львівської області.

59-річного водія затиснули конструкції автомобіля

Як йдеться в повідомленні, ДТП трапилась у суботу, 4 квітня, поблизу с. Модричі на трасі Дрогобич — Трускавець Дрогобицького району. На дорозі зіткнулись Volkswagen Passat та Hyundai SANTA FE.

“На момент прибуття рятувальників до місця виклику в автомобілі "Volkswagen Passat" знаходився затиснутий водій, чоловік 1965 року народження, та потребував медичної допомоги,” — зазначили у ДСНС

Чоловіка деблокували з автомобіля за допомогою гідравлічного інструменту рятувальники. Медики госпіталізували потерпілого в стані середньої важкості в Дрогобицьку міську лікарню.

Нагадаємо, нещодавно ДТП трапилась на об'їзній дорозі Львова. Внаслідок аварії постраждали люди.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності