• Головна
  • Новини Львова
  • Львівська міськрада додатково спрямує понад 100 мільйонів гривень на діяльність ЛКП “Львівсвітло”

Львівська міськрада додатково спрямує понад 100 мільйонів гривень на діяльність ЛКП “Львівсвітло”

вуличне освітлення

Статутний капітал підприємства планують збільшити на 104 млн грн

16 травня на сесії Львівської міськради депутати розглянуть проєкт ухвали про збільшення розміру статутного капіталу ЛКП "Львівсвітло" на понад 100 мільйонів гривень. Якщо депутати міської ради підтримають проєкт, статутний капітал комунального підприємства перевищить 600 млн грн. Відповідний документ оприлюднили у п’ятницю, 3 травня, на офіційному порталі міської ради Львова.

Загалом статутний капітал ЛКП "Львівсвітло" становитиме 605 млн грн

У пояснювальній записці до проєкту ухвали вказано, що поповнення статутного капіталу "Львівсвітло" з міського бюджету має на меті створення належних умов для розвитку цього комунального підприємства.

“Збільшити розмір статутного капіталу Львівського комунального підприємства "Львівсвітло" на 104 млн 231 тис. 897 грн та визначити його у розмірі 605 млн 280 тис. 437 грн”, — йдеться у документі.

Зазначимо, що на початку лютого цього року депутати міської ради вже збільшували статутний капітал "Львівсвітло" до 423 мільйонів гривень. Крім того, у травні 2023 року депутати дозволили створити наглядову раду при ЛКП "Львівсвітло" з метою забезпечення контролю за роботою підприємства та прозорості прийняття рішень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності