• Головна
  • Україна
  • “У Бога на плечі — шеврон з українським прапором”: Президент Зеленський привітав українців з Великоднем

“У Бога на плечі — шеврон з українським прапором”: Президент Зеленський привітав українців з Великоднем

Привітання Президента України Зеленського з Великоднем

Президент привітав українців зі святом Великодня, зазначивши що це свято — перемога життя над світлом, за що і борються українці

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 5 квітня, привітав усіх українців зі святом Великодня. У привітанні президент зазначив, що це свято є символом боротьби українців з ворогом.

Привітання Зеленського з Великоднем

Очільник держави зазначив, що Великдень символізує перемогу життя над смертю й звільнення від рабства зли й темряви: “Великдень символізує звільнення душі людини від рабства зла й темряви. Перемогу добра і справедливості. Перемогу життя над смертю. За все це ми боремось 802 дні поспіль. 802 дні коли воля протистоїть мороку, доблесть протидіє терору. 802 дні нашого спротиву, як можна описати словами з Євангеліє від Іоана: “А світло у темряві світить і темрява не обгорнула його” — сказав Зеленський.

Володимир Зеленський нагадав, що Біблія вчить нас любові до ближнього, а сьогоднішні події показали нам справжнє значення цього слова.

“Коли навіть за сотні кілометрів одне від одного ми підтримуємо й допомагаємо одне одному. Захищаємо одне одного. Молимось одне за одного.Коли всі ми стали одне одному ближчими, одне одному ближніми. А колишній сусід, що постійно набивався нам у брати, для нас далекий на віки. Він порушив всі заповіді, зажадав наш дім, прийшов нас убивати. Світ бачить це. Бог знає це. І ми віримо: у Бога на плечі — шеврон з українським прапором” — додав Президент.

Нагадаємо, на Великдень, 5 травня, до Львова з Єрусалиму привезли благодатний вогонь. Крім того, у Шевченківському гаю відбудуться традиційні святкування Великодніх свят.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності