Викрили львів’янина, який допомагав ухилянтам виїжджати за кордон

Поліція проводить обшук у підозрюваного

Підозрюваний вносив дані військовозобов’язаних до бази тих, хто може перетинати кордон

На Львівщині правоохоронці перекрили канал незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон. Та викрили львів’янина, який допомагав ухилянтам потрапляти у списки тих, кому дозволено перетинати межу держави. Про це 29 березня повідомили у поліції Львівської області.

29-річний львів’янин організовував для чоловіків призовного віку незаконний перетин кордону, Він незаконно вносив дані військовозобов’язаних чоловіків до однієї з інформаційних систем. А це давало їм право виїхати за межі України в умовах воєнного стану.

Що виявили під час обшуку у підозрюваного

Під час обшуку у житлі львів’янина виявили та вилучили комп’ютери та інші речові докази, які підтверджують його причетність до злочину. Слідчі повідомили чоловіку про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон України. Санкція статті передбачає ув’язнення до семи років. У поліції не називають суми, які чоловік брав за свої послуги.

Нагадаємо, 41-річний мешканець Жовківщини переправляв ухилянтів за кордон. До того, як організувати незаконне переправлення, чоловік займався шахрайством — продавав неіснуючу сільськогосподарську техніку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності