• Головна
  • Україна
  • Трьох зголоднілих, змерзлих ухилянтів затримали на кордоні з Румунією

Трьох зголоднілих, змерзлих ухилянтів затримали на кордоні з Румунією

Трьох зголоднілих, змерзлих ухилянтів затримали на кордоні з Румунією

Ухилянтів доставили у прикордонний підрозділ, нагодували, напоїли гарячим чаєм та надали можливість просушити одяг і взуття

Прикордонники відділу “Ділове” Мукачівського загону виявили у горах трьох жителів Житомирщини 19, 20 та 21 років. Про це 25 березня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Юнаки склали маршрут

Юнаки планували незаконно перетнути українсько-румунський кордон. “Склавши маршрут, який пролягав через гори, вони вирушили у мандрівку. За задумом порушників на подолання обраного шляху їм мало знадобитися 24 години, проте, за майже дві доби вони пройшли відстань у 20 км та за 3 км до державної межі потрапили у поле зору прикордонників”, — розповідають у Держприкордонслужбі.

За ними слідкували за допомогою квадрокоптера

Група реагування вирушила на затримання юнаків, за якими стежили за допомогою квадрокоптера.

Юнаки не мали ані спорядження для подолання високогір’я, ані запасів їжі та води. “Зголоднілих, змоклих та замерзлих їх доставили у прикордонний підрозділ, нагодували, напоїли гарячим чаєм та надали можливість просушити одяг і взуття”, — розповідають прикордонники.

На юнаків прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, за незаконний перетин кордону. Справу скерували до суду.

Нагадаємо, нещодавно прикордонники затримали двох ухилянтів, які тікали за кордон з драбиною.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності