• Головна
  • Україна
  • Пенсіонер з Закарпаття за 2 тис. доларів хотів вивезти львівського ухилянта за кордон

Пенсіонер з Закарпаття за 2 тис. доларів хотів вивезти львівського ухилянта за кордон

затримання у Закрпатті

60-річний переправник втік від правоохоронців, але через декілька годин його затримали біля Ужгорода

В Ужгородському районі прикордонники затримали 60-річного закарпатця, який переправляв з України до Словаччини 30-річного львів’янина, бо той хотів ухилитися від військової служби. Про це у середу, 27 березня, повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Ухилянт заплатив за втечу 2000 доларів

Правоохоронці встановили, що житель прикордонного села Сюрте познайомився в Ужгороді з 30-річним львів’янином та запропонував йому допомогти незаконно перетнути українсько-словацький кордон. Ціна такої послуги — 2 тис. доларів.

“У визначений час чоловіки зустрілися на автозаправній станції, звідки поїхали до держрубежу. На шляху їх зупинили прикордонні оперативники. Переправник покинув свого підопічного і вдався до втечі, але за декілька годин пошуків правопорушника знайшли на околиці Ужгорода”, — розповіли у Держприкордонслужбі.

Закарпатцеві повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Ужгородський міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Тривають слідчі дії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності