У Львові на аукціоні зібрали понад 12 мільйонів гривень на дрони для 125 бригади ТРО

Понад 12 мільйонів на дрони: у Львові провели благодійний аукціон — LVIV.MEDIA

Захід був присвячений річниці створення 125 окремої бригади ТРО. На аукціоні представили, зокрема, бутси Андрія Шевченка та уламок знищеної “Мрії”

На благодійному аукціоні у Львові вдалося зібрати понад 12 млн грн на FPV дрони для ЗСУ. Про це у середу, 27 березня, повідомив народний депутат Ростислав Тістик.

Як йдеться у дописі, захід зі збору грошей був присвячений другій річниці створення 125 окремої бригади територіальної оборони ЗСУ. “Провели черговий благодійний аукціон з метою збору коштів на закупівлю 500 FPV дронів. Львівʼяни успішно перевиконали амбітну ціль! Горджусь усіма присутніми!” — написав Ростислав Тістик.

На аукціоні були представлені різноманітні лоти, зокрема ракетка Еліни Світоліної, бутси Андрія Шевченка, колекція марок, випущених у воєнний період, пляшка вина з підписом Кирила Буданова та уламок знищеного літака “Мрія”.

Окрім цього, на заході виступали відомі українські артисти: Олександр Пономарьов та Михайло Хома, а також юна волонтерка Анна-Марія Герман. Ведучим аукціону був Юрій Горбунов.

Метою аукціону було зібрати 8 млн грн на 500 FPV дронів, проте вдалося зібрати більше, ніж запланували — 12 млн 530 тис. грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності