Під час благодійного вечора боксу у Львові зібрали понад мільйон грн на ЗСУ

Під час благодійного вечора боксу у Львові зібрали понад мільйон грн на ЗСУ

Після поєдинків організатори вечора провели благодійний аукціон, гроші з якого передали на армію

У Львові відбувся благодійний вечір професійного боксу. В поєдинках під час благодійного заходу зійшлися 12 професійних боксерів, в перервах між боями виступали відомі українські артисти. Про благодійний вечір розповіла пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України у вівторок, 26 березня.

Пам’ятні речі від Олександра Усика продали за майже пів мільйона грн

Благодійний вечір відбувся у суботу, 23 березня. Під час заходу відбулося 12 боїв між професійними боксерами. В перервах між поєдинками виступали відомі українські артисти, такі як Наталка Карпа, KOLA, Панас Буйний та Вар'яти шоу.

Після боїв для глядачів провели благодійний аукціон. Гроші, зібрані з продажу лотів, організатори передали на потреби української армії. Зокрема під час аукціону за 490 тис. грн вдалося продати футболку, тейпи  та рукавички відомого українського боксера Олександра Усика. Загалом під час аукціону організатори благодійного вечора зібрали понад один млн грн.

Також у суботу, 23 березня на міжнародному благодійному шаховому турнірі у Винниках зібрали понад 100 тис. грн на потреби ЗСУ. Також переможець турніру передав свою грошову винагороду на потреби армії.

Ще один благодійний аукціон провели в Жовкві у лютому. На ньому львівські ченці продали за 50 тис. грн рукавички з підписом боксера Олександра Усика, щоб зібрати гроші на потреби військових.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності