Superhumans та Гусь за чотири дні зібрали понад 600 тис. грн для військових

Superhumans та Гусь за чотири дні зібрали понад 600 тис. грн

Зібрані гроші підуть на закупівлю протезів для пацієнтів центру

Бренд Гусь об’єднався з JYSK Ukraine та Superhumans Center, щоб зібрати гроші для реабілітації поранених внаслідок війни. За чотири дні дії акції вдалося зібрати понад 600 тис. грн, повідомила пресслужба Superhumans Center у понеділок, 25 березня.

Акція триватиме до 27 березня

Акція розпочалася у четвер, 2й березня, та триватиме до 27 березня. Протягом цього часу у магазинах JYSK по всій Україні можна придбати наліпки з зображенням відомого інтернет-персонажа — Гуся. Одна наліпка коштує 20 грн, проте люди, які їх купують, можуть пожертвувати й більшу суму. Всі гроші, зібрані таким чином, передають до Superhumans Center.

Впродовж чотирьох днів, поки діяла акція, з продажу наліпок вдалося зібрати понад 600 тис. грн. Ці гроші планують використати для закупівлі протезів для військових, які втратили кінцівки, або ж отримали серйозні травми на війні.

Довідково: Гусь — це персонаж інтернет-коміксу львівської художниці Надії Кушнір. З’явився цей комікс у мережі у 2016 році., певний час він посідав перше місце серед українських гумористичних сторінок у Facebook. Зараз Гусь з’являється не лише у коміксах, а й на безлічі продуктів — від канцелярського приладдя до одягу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності