• Головна
  • Війна
  • Президент України відвідав будівництво фортифікаційних споруд на Сумщині

Президент України відвідав будівництво фортифікаційних споруд на Сумщині

Володимир Зеленський оглядає фортифікації у Сумській області

Під час робочої поїздки до Сумської області Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд біля міста Суми

Під час робочої поїздки 27 березня Президент України Володимир Зеленський відвідав будівництво фортифікаційних споруд біля міста Суми. Глава держави оглянув траншеї, бліндажі, вогневі та командно-спостережні пункти, повідомили на сайті Президента.

Про що розповідали Зеленському

Володимиру Зеленському розповіли про типовий проєкт будівництва взводного опорного пункту. Він складається серед іншого із залізобетонних конструкцій, місць ведення вогню для танків та БМП, укриття з гофрованої сталі.

До слова, зводити фортифікації на Сумщині допомагає Львівська область. Львівська ОВА визначає підрядників, складає проєкт будівництва, узгоджує його із Генеральним штабу ЗСУ та оплачує будівельні роботи. Львівщина прийняла від Сумщини замовлення на 15 об’єктів. Потреба залучати до будівництва інші області виникла, оскільки на Сумщині не вистачає потужностей для будівництва великої кількості споруд одночасно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності