• Головна
  • Україна
  • Восьмеро людей, з них двоє дітей, загинули від удару росіян по Дніпропетровщині

Восьмеро людей, з них двоє дітей, загинули від удару росіян по Дніпропетровщині

Наслідки атаки на Синельникове Дніпропетровської області, фото Серргія Лисака

Найбільше загиблих — у Синельниківському районі

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Дніпропетровщині зросла до восьми, серед них двоє дітей. Найбільше загиблих у Синельниківському районі.

Спершу голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив , що в Синельниківському районі загинули троє дітей — 14-річна дівчина і двоє хлопчиків віком 6 і 8 років. Офіс генпрокурора уточнив, що одна з дітей померла в лікарні, але там не зазначили, про кого йдеться. Однак пізніше Лисак зазначив, що хлопчика врятували — таким чином, інформація про його смерть не підтвердилася.

Таким чином, загалом у Синельниківському районі загинули шестеро людей — четверо дорослих і двоє дітей. Ще шестеро людей отримали поранення.

Раніше ми повідомляли про 9 загиблих — це сталося внаслідок помилки, перепрошуємо.

Ще двоє людей загинули у Дніпрі. Там унаслідок ракетного удару пошкоджено п’ятиповерхівку. 16 людей отримали поранення, повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Лисак уточнив, що з 16 постраждалих восьмеро перебувають у лікарні у стані середньої важкості.

«У людей осколкові поранення, переломи, гематоми, різані рани. Люди сильно налякані. Біля потрощеного будинку працюють психологи», — додав голова Дніпропетровської ОВА.

За словами Сергія Лисака, ще троє людей отримали поранення під час удару росіян по Криворізькому району. Двоє з них госпіталізовані у стані середньої важкості.

Нагадаємо, вночі та вранці росіяни атакували Україну 36 повітряними цілями — 22 ракетами й 14 «шахедами». У Дніпрі ціллю росіян була залізнична інфраструктура. Протиповітряна оборона збила 29 повітряних цілей, зокрема 2 крилаті ракети Х-101/Х-555, 14 дронів "Шахед", 11 керованих авіаційних ракет та 2 ракети Х-22.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності