На Львівщині чоловіка засудили до громадських робіт за систематичні образи матері

Регулярно ображав матір: на Львівщині засудили чоловіка

Віталій К. регулярно ображав матір та погрожував їй фізичною розправою. Чоловіка звинуватили у домашньому насиллі, що призвело до психологічних страждань

Золочівський районний суд у понеділок, 29 квітня, визнав винним чоловіка, який систематично вчиняв психологічне насилля над своєю матір’ю. Віталій К. ображав матір та погрожував їй фізичною розправою. Чоловіка визнали винним і призначили йому як покарання у вигляді громадських робіт.

Чоловік систематично вчиняв домашнє насильство над матір’ю

Віталія К. звинуватили у домашньому насиллі, яке він вчиняв над своєю матір’ю, Ольгою К., з 15 липня по 14 серпня 2023 року. Чоловік систематично ображав матір та погрожував застосувати силу.

“Вказані дії призвели до психологічних страждань його матері внаслідок чого у неї утворились зміни в емоційному стані, структурі особистості та в основних сферах діяльності, які перешкоджають активному соціальному функціонуванню та психологічному благополуччю,” — йдеться у вироку суду.

150 годин громадських робіт за домашнє насильство

У вчиненому обвинувачений Віталік К. розкаявся, проте суддя Володимир Сивак визнав чоловіка винним в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо своєї матері, яке призвело до психологічних страждань. Йому призначили покарання у вигляді 150 годин громадських робіт. На вирок ще можна подати апеляцію

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині, у Сокалі, запрацював Центр підтримки для жінок, які зазнали домашнього насилля. У Центрі жінкам, які зазнали домашнього насильства, надають тимчасовий прихисток та можливість отримати необхідну психологічну, медичну та правову допомогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності