У Львівському ТЦК відреагували на погоню за призовником

ТЦК у Львові наздоганяє перехожого

На проспекті Чорновола у Львові чоловік втікав від працівників ТЦК, але вони наздогнали його та силоміць посадили у мікроавтобус

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відреагували на відео затримання чоловіка на проспекті Чорновола, який намагався втекти від працівників ТЦК, повідомили у Львівському ТЦК у вівторок, 19 березня.

“Станом на зараз відомо, що чоловік призовного віку при зустрічі з працівниками ТЦК почав втікати. Коли його наздогнали, відмовився показувати військово-облікові документи. Врешті прослідував до одного з районних територіальних центрів комплектування, де були перевірені його дані. Претензій до працівників ТЦК чоловік не має. Свою втечу пояснив звичайним страхом”, — прокоментували у Львівському ТЦК та СП.

Окрім того, ТЦК Львівської області наполегливо рекомендує не ігнорувати прохання військовослужбовців пред’явити військово-облікові документи, не ображати не тікати від них.

Відео втечі чоловіка від працівників ТЦК

На відео, яке шириться мережею видно, що чоловік намагався втекти від людей у військовій формі у двір будинків, однак вони наздогнали його та силоміць посадили в мікроавтобус.

За словами Львівського територіального центру комплектування, діям військовослужбовців нададуть відповідну оцінку.

Крім цього, нагадують, що за ухилення та будь яке перешкоджання роботі представників РТЦК та СП можливе позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності