Жителі Буковини з сокирами напали на працівників ТЦК

Скриншот з відео Дениса Ярославського

Нападники розтрощили автомобіль працівників ТЦК у Вижницькому районі

У Чернівецькій області двоє місцевих жителів з сокирами напали на працівників ТЦК. Інцидент стався на блокпості військових і поліцейських у Вижницькому районі.

Як повідомила поліція Чернівецької області у п’ятницю, 8 березня, напад на працівників ТЦК стався в четвер, 7 березня, в селі Плоска Вижницького району біля КПП «Горлеча». Один з нападників автомобілем «Нива» наїхав на двох працівників ТЦК, також він замахувався на них сокирою й пошкодив автомобіль військових.

«Водій автомобіля ВАЗ-2121 здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП. У подальшому, виконавши маневр розвороту, чоловік зупинився та ударив обухом його в передпліччя. Інший зловмисник також завдав удар обухом сокири в плече військовослужбовцю. Працівник ТЦК і СП отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи», — повідомили в поліції.

Крім того, чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна у транспортному засобі працівників територіального центру комплектування і втекли.

Напад на працівників ТЦК в Чернівецькій області: відео

Три гуцули із Путили,У ночі файно попили,Потім блок-пост "опустили",І на всіх член забили...

Posted by Митро Путильський on Thursday, March 7, 2024

Як з’ясувала поліція, нападниками виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі. Їх затримали. Дії чоловіків розслідують як хуліганство.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності